Better together! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Anne Ditmarsch - WaarBenJij.nu Better together! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Anne Ditmarsch - WaarBenJij.nu

Better together!

Blijf op de hoogte en volg Anne

09 Maart 2006 | Thailand, Bangkok

Better together.. Al met al is het ongelofelijk leerzaam voor me geweest om de eerste vier weken 'alleen' te zijn geweest. Heb het vooral de eerste twee weken erg moeilijk gehad met mezelf en daarna werd het eigenlijk alleen maar beter! Missen bleef ik jullie alemaal dat zal blijven maar toch is het een enorme verrijking voor me! Ken mezelf weer een stukje beter en weet wat ik belangrijk vind.
Maar nu Amely er is is het helemaal super! Veel leuker om samen dingen te kunnen ondernemen en te delen!
Heb haar dinsdagochtend van het vliegveld gehaald en het weerzien na een jaar was bijzonder! Hebben (vooral omdat zij al twee nachten bijna niet geslapen had) het rustig aangedaan en de hele dag op terrassjes gehangen en bijgekletst over alles wat er in onze leventjes het afgelopen jaar allemaal was gebeurt. Dit alles natuurlijk wel gelijk onder het genot van heerlijke cocktails!
Gisteravond boven op een hotel van behoorlijk wat verdiepingen, ook weer aan de cocktails gezeten. Wat een prachtig utizicht over Bangkok. Ben blij dat ik inmiddels wat locals hier ken die al die bijzondere en minder toeristische plekjes kennen!

As. zaterdag vertrekken we richting het zuiden om daar het bekende fullmoonfeest een keer mee te maken! Gehoord dat je dit toch zeker wel een keer moet meemaken. Ben benieuwd wat ik daar ga meemaken. Las al in de lonely planet dat het psychiatrisch ziekenhuis op volle toeren draait rond de volle maan tijd! Dus misschien kan ik mij daar nog nuttig maken ; )

Jullie horen het vervolg na het weekend...

Liefs, Anne!

• 09 Maart 2006 - 07:27

Hilde:

Lieve schatten,

zit hier natuurlijk weer te snotteren...het is gewoon een feestje om jullie zo samen te zien. En wat zien jullie er goed uit !!Wat zijn wij dan bleekneuzen hier...na al die nattigheid hier en het is nog lang niet op...
    Lieve Anne en Amely, heel veel plezier samen en tot mails he ! Liefs en knuffels, mama

• 09 Maart 2006 - 07:30

Els:

Ha die Anne,

Ik kan me voorstellen dat het heerlijk is om nu met iemand samen te zijn die je al langer kent. Maar ook leuk om te zien dat je er ook echt de positieve kant van in ziet dat je alleen bent (geweest). Veel plezier met z'n 2-en, kijk je ogen uit op de full-moon-party, maar kijk ook uit, er gebeurd nog al eens wat.

Groeten uit Woerden.

• 09 Maart 2006 - 07:59

Roeland:

Ziet er goed uit!!!!

• 09 Maart 2006 - 08:48

Loes:

Hé Anne,

Lijkt me idd stuk gezelliger samen! Geniet ervan!
    Ben wel jaloers hoor! Probeer hier in Utrecht wat te werken aan mijn eindonderzoek, maar zou ook wel willen reizen...

Tot je volgende verhaal! (Ben benieuwd naar dat volle maanfeest).

x

• 09 Maart 2006 - 08:53

Bea:

Hoi Anne,
    Wat heerlijk dat het je zo goed gaat. Je schrijft dat je nu een stukje beter weet wat je belangrijk vind. Ik ben daar erg benieuwd naar... Maar we zullen genoeg tijd hebben om daarover te praten wanneer je weer bij ons bent!
    Spannend hoor dat 'fullmoon feest'. Geniet ervan!
    Veel liefs, Bea

• 09 Maart 2006 - 10:03

Jasper:

Hi Anne!

Dat klinkt gelukkig een stuk beter! Dus de happy shakes hebben een helende werking? :) Ja, is zoveel meer gezellig om samen te genieten!!! Maar idd wel nuttig om jezelf zo eens tegen te komen. Ik ken dat nu ook... Hahaha! Nu op naar de fullmoonparty! Party on! Ik zit ondertussen in China en ben op weg naar Vietnam. Gaan jullie later nog naar Angkor Wat? Misschien tref ik julie daar wel! Zou lachen zijn!

Liefs & take care!
    Jasper Hu Lang

• 09 Maart 2006 - 10:10

Jeroen:

Aaargh! Klinkt allemaal zo relaxt! Ik kan niet wachten totdat ik er over 42 dagen ook zit! Veel plezier op Koh Phangan! Kus!

• 09 Maart 2006 - 13:20

Marieke:

Hey ladies,

Wat een toffe foto... Confronterend om jullie zo samen te zien terwijl ik hier zit te bikkelen voor mijn studie die maar niet af komt. Ben wel nog steeds erg in love en P ook en dat zorgt voor hevige, interessante, mooie en dierbare belevingen, elke dag weer. Heb een vriendin te logeren die volgende week ook naar down under vertrekt, dus het is thuis wel gezelli. Het komende weekend allemaal feestjes (nee, helaas geen dansparty's) maar verjaardagen waaronder die van mezelf. Mijn leventje loopt dus gestaag door en ik geniet alleen al van die kriebel die op komt zetten als ik jullie zo zie.

Lieve schatten, geniet ervan en tot snel.

Kus

• 09 Maart 2006 - 14:00

Annewytske:

Lekkerrrr (die bruine blonde chica's met coctails). Jullie hadden natuurlijk geen betere dag voor een 'hereniging' kunnen kiezen! Dank je voor je smsjes, heel lief. Het maakte mijn verjaardag natuurlijk helemaal af! ;) Veel plezier voor jullie allebei!!! Kus!

• 09 Maart 2006 - 19:21

Peter:

Hé, leuk allemaal Anne.
    Blij dat je't naar je zin hebt. Maar nu Joepziek is en ik het moet regelen ben ik niet blij dat je dáár in de psychiatrie gat werken. Ik heb nog een paar dienstjes voor je open staan.
    Wist overigens niet dat je een "pottie" was.

Veel plezier.

• 11 Maart 2006 - 00:30

Tante Lenie:

lieve anne kind wat leuk al die verhalen en foto"s en wat fijn dat jullie nu samen gaan trekken.Zo te zien heeft Amely geen slecht jaar gehad.Jij ziet er trouwens goed uit lekker bruin.en je berichtjes klinken goed het genieten was al begonnen he?!Ik heb vandaag met meneer janssen op het ijmuiderstrand gelopen hij was helemaal door het dolle en toen we al weer richting auto waren rende hij weer terug en kon ik er weer achteraan maar bruin worden doe je hier nog niet al loop je uren. Genieten jullie van de volle maan en al het andere moois ik lees het wel weer zo is een computer toch een leuk ding. liefs en een dikke knuffel tante lenie.

• 11 Maart 2006 - 09:58

Petra & Antonie:

Net weer even bijgelezen over je belevenissen. De ervaring bij de monniken klinkt super! En dan nu op naar de fullmoonparty (wel prettig om dat met z'n tweetjes te doen) en je ogen uitkijken. Je brengt trouwens wel wat teweeg hé met je digitale dagboek: zelfs je tante Lenie zover gekregen dat ze nu de computer omarmt!! Ik vind het knap :-) Veel plezier dit weekend.
    Groetjes, Petra

• 11 Maart 2006 - 14:50

Gerben:

Hoi Anne,

Eindelijk kom ik op het idee eens even een kijkje te nemen op je site. Goed te lezen dat je de eerste paar weken heelhuids en met meer 'zelfkennis'hebt weten af te ronden. Kan mij voorstellen dat het met een vriendin erbij misschien gezelliger is. De foto's wijzen ook in die richting... Hoeveel cocktail's duurt één dag? Wat betreft je stemadvies moet ik je helaas teleurstellen, ik heb toch van stemwijzer.nl op iemand anders dan je vader moeten stemmen.
    Op het RPC gaat alles zo zijn gangetje. De open afdeling begint langzaam maar zeker steeds meer te lijken op een 'open afdeling voor persoonlijkheidsstoornissen'. Het goede nieuws is dat ik per 1 september 2006 mag beginnen met de opleiding psychiatrie in de Meerkanten, Ermelo.

Anne, geniet van je reis en de cocktails!

Gerben

• 11 Maart 2006 - 18:07

Fred:

Heel leuk om jullie zo samen te zien op de foto! Ik wens jullie heel veel reisplezier toe samen,
    KUS.

• 12 Maart 2006 - 18:32

Roos:

Dag Anne,

Beter laat dan nooit maar nu toch in de "pen " geklommen.Volgens mij vliegen de dagen om daar in Azie pas op hoor het is zo juni !!!!!
    Een belangwekkend niet te missen nieuwtje voor je is dat onze helden van B.Z.N gaan stoppen... ( tranen met tuiten niet te stuiten natuurlijk)
    Verder is Bianca gisteren met zwangersschapsverlof gegaan wat toch wel heel echt is.Ik zal je zoals beloofd snel berichten als de ooievaar( Mart blijft concequent "olivaar" zeggen, is soort kruising tussen olifant en olivaar) naderd.Oja er waard een ware griepgolf over de afdeling het is maar goed dat je veilig verweg bent!

Groetjes en geniet ze

zuster roos

• 13 Maart 2006 - 12:59

Barbara:

Jaaaa het leven is mooi! Geniet ervan! Dikke kus

• 15 Maart 2006 - 01:57

Petra:

Hee wijffie!
    Leuk om te horen dat je het naar je zin hebt! Ik was onder andere een slachtoffer van de griepgolf in Woerden, dus vandaar de late reactie! Zit nu in de nachtdienst, dus zal je binnenkort even een privemailtje sturen!
    Veel liefs,
    Peet

• 15 Maart 2006 - 12:01

Annelore:

Hey Anne (en Amely),
    Heb je net gesproken, maar toch nog ff een berichtje. Leuk om je site te lezen en je na zo lange tijd met Amely op de foto te zien! Heeeeeeel veel plezier samen!

X Annelore

• 15 Maart 2006 - 20:48

Meriam:

Hoi Anne.

Blij te horen en te zien dat het je goed gaat. In Woerden draait alles door ondanks heel veel ziekten.
    Misschien moeten we enkele clienten ook eens van cocktails voorzien om ze op te vrolijken.(of juist de verpleegkundigen?).
    Misschien dat jij er een onderzoekje aan kunt wagen?

Veel groeten en denk niet teveel aan ons!!!
    Meriam

• 17 Maart 2006 - 22:31

Ireen:

He lieve An en natuurlijk Amely, even wat stille rgeweest van mijn kant na vakantie maar super om deze positieve verhalen te lezen met idd bijpassende foto;s; stelletje aso's bij elkaar! mail via hotmail volgt maar schrijf snel weer over je full moon party!
    kussen I

• 18 Maart 2006 - 10:23

Ton, Alma, Lennart En Lieke:

Hoi Anne,
    We hebben door onze skivakantie een paar weken van je omzwervingen gemist, en dat hebben we nu weer ingehaald. Nou meid, je maakt wel heel wat mee! Wat een enorme ervaringen. Fijn voor je dat jullie nu met z'n tweeen zijn. Het is ook wel heerlijk dat je je indrukwekkende ervaringen kunt delen. Heel veel liefs uit het Brabantse!

• 18 Maart 2006 - 13:27

Marjon:

Heee Anne, Wat gaaf zeg, je reiverhalen! Ziet er ook erg leuk uit met die fotootjes. Goed te horen dat je het zo naar je zin hebt. En die buckets, GEWELDIG! Veel (feest) plezier, liefs van Marjon